Verkoop pakken, materialen en T-shirts

Je kan de bestellingen van karatematerialen per email plaatsen bij onze verkoopafdeling (Hilbert, penningmeester@askjohanbult.nl).

Bij de verkoopafdeling kan je de volgende karatematerialen bestellen:
– Karatepakken
– Banden
– Beschermingsmiddelen; Toque, borstbescherming, vuistjes, bitjes (gebitsbescherming), schoentjes (wreef bescherming) etc.
– De Dan graad houders kunnen een zwarte band van het materiaal; katoen, satijn of natuurzijde bestellen. Bij elke stof is het mogelijk om aan beide uiteinde van de band tekst in het Nederlands of in het Japans te laten borduren. Aan het borduren zit wel een meerprijs vast, dat bovenop de prijs van de zwarte band naar keuze komt.

Voordat je een bestelling plaatst, kan je in onze prijslijst kijken

Bestelling plaatsen

Als je eenmaal weet wat je precies wilt bestellen, kan je de bestelling plaatsen door een email te sturen naar: penningmeester@askjohanbult.nl

verloop van uw bestelling

Wij zullen jouw bestelling in behandeling nemen, je informeren over de totale kosten van jouw bestelling en je informeren over de levertijd. Uiteindelijk zullen wij jouw bestelling in onze Dojo aan jou afgeven.

ask t-shirts

Wij hebben ze binnen! De ASK T-shirts liggen op voorraad en ook deze kan je bestellen door een e-mail te sturen naar onze verkoopafdeling. Geef duidelijk aan welk model, maat en hoeveelheid je wil. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Kind
Maten 122/128
134/140
Prijs €15,-
Tiener
Maten 146/152
158/164
Prijs €15,-
Dames
Maten S, M en L
Prijs €20,-
Heren
Maten M, L, XL en XXL
Prijs €20,-
Scroll naar boven