Contributie

Wij hebben er voor gekozen om geen commerciële school op te richten. Op die manier hoeven wij geen concessies te doen aan de kwaliteit van ons karate. Omdat de vereniging geen winstoogmerk heeft, is de contributie laag. Aangezien je op verschillende avonden kunt trainen, krijg je hiervoor dus meerdere trainingen per week! De is de contributie als volgt:

De kosten bedragen per kwartaal en per automatische incasso:

Karate Jeugd 6 – 12 jaar €40 per kwartaal
Karate Junioren 13 – 17 jaar €45 per kwartaal
Karate Senioren 18 jaar en ouder €60 per kwartaal
   
Kobujutsu vanaf 12 jaar €30 per kwartaal
   
Karate en Kobujutsu Jeugd 6 – 12 jaar €50 per kwartaal
Karate en Kobujutsu Junioren 13 – 17 jaar €55 per kwartaal
Karate en Kobujutsu Senioren 18 jaar en ouder €70 per kwartaal

Er kan twee keer per week karate getraind worden, op maandag en vrijdagavond. Blauwe band en hoger kan drie keer karate trainen, op maandag, woensdag en vrijdagavond.

2e en volgende gezinsleden € 5,00 korting

Inschrijfgeld
Bij ASK Johan Bult betaal je geen inschrijfgeld.

Gratis pak bij inschrijving
Als je lid wordt van ASK krijg je een gratis pak. Geef op het inschrijfformulier de maat van je pak aan en wij zorgen dat je snel een mooi karatepak krijgt om in te trainen. Klik hier om je meteen in te schrijven of neem contact met ons op.

Kortingspas van de gemeente
Heb je een kortingspas van jouw gemeente? Daarmee kan je de contributie (voor een deel) mee betalen en je hoeft geen inschrijfgeld te betalen.

Is het voor jou lastig om de contributie te betalen? Misschien kom je in aanmerking voor financiële ondersteuning. Je kan van jouw gemeente een kortingspas krijgen of je kan een kortingspas bij jouw gemeente kopen. ASK werkt samen met de gemeenten Alkmaar en Dijk en Waard.

Voor meer informatie over de kortingspassen kijkt u bij Haltewerk