Contributie

Wij hebben er voor gekozen om geen commerciële school op te richten. Op die manier hoeven wij geen concessies te doen aan de kwaliteit van ons karate. Omdat de vereniging geen winstoogmerk heeft, is de contributie laag. Je kan op verschillende avonden trainen, hiervoor krijg je dus meerdere trainingen per week! De contributie is als volgt:

De kosten bedragen per kwartaal en per automatische incasso:

SportContributie
Karate Jeugd 6 – 12 jaar€40 per kwartaal
Karate Junioren 13 – 17 jaar€45 per kwartaal
Karate Senioren 18 jaar en ouder€60 per kwartaal
Kobujutsu vanaf 12 jaar€30 per kwartaal
Karate en Kobujutsu Jeugd 6 – 12 jaar€50 per kwartaal
Karate en Kobujutsu Junioren 13 – 17 jaar€55 per kwartaal
Karate en Kobujutsu Senioren 18 jaar en ouder€70 per kwartaal

Er kan twee keer per week karate getraind worden, op maandag en vrijdagavond. Vanaf 13 jaar en ouder kan je drie keer karate trainen, op maandag, woensdag en vrijdagavond. Kijk hier voor de lestijden.

Korting

2e en volgende gezinsleden krijgen € 5,00 korting per kwartaal.

Inschrijfgeld

Bij ASK Johan Bult betaal je geen inschrijfgeld.

Kortingspas van de gemeente

Is het voor jou lastig om de contributie te betalen? Misschien kom je in aanmerking voor financiële ondersteuning. Je kan van jouw gemeente een kortingspas krijgen of je kan een kortingspas bij jouw gemeente kopen. ASK werkt samen met de gemeenten Alkmaar en Dijk en Waard. Heb je een kortingspas van jouw gemeente? Daarmee kan je de contributie mee betalen.

Voor meer informatie over de kortingspassen kijkt u op de websie van Zaffier (voorheen Haltewerk) of op een van de twee afbeeldingen hieronder.

Scroll naar boven