sponsorkliks_nl_white_horizontal

SponsorKliks

Hoe werkt SponsorKliks?”

Jouw vereniging plaatst een SponsorKlikslogo op haar website met een directe link naar jullie SponsorKlikspagina.”

Als je vervolgens op de SponsorKlikspagina op een winkel klikt en een bestelling doet dan is jouw vereniging geregistreerd als begunstigde en ontvangt jouw vereniging geld.

 

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw vereniging, zonder dat het jou een cent extra kost!

Iedereen koopt wel eens iets op het internet. Of dat nou bij Mediamarkt, Bol.com, Wehkamp is, of je boekt een hotel bij Expedia of Booking.com of je bestelt online een pizza via Thuisbezorgd. Doe dat nu via bovenstaande link en jouw vereniging ontvangt geld in de clubkas.

Eenmaal op de website van SponsorKliks kan je via de categorieën boven in het menu tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com en Coolblue bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar onze clubkas. En nogmaals, het kost jou niets extra!

Wil jij ASK Johan Bult ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan je online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van ASK Johan Bult. Voor jou een kleine moeite, voor jouw vereniging directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Jouw vereniging een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks wordt gedaan. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van jouw vereniging. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com  gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert jouw vereniging hier direct van!

Zelf helpen promoten?
In je Facebookprofiel kan je aanvinken dat je Facebookposts van SponsorKliks wilt ontvangen. Elke keer als wij een aanbieding of actie op onze Facebookpagina plaatsen, ontvang jij een berichtje met daarin de tekst voor een persoonlijke post om jouw vereniging te ondersteunen. Je kan zelf kiezen welke posts je op je eigen Facebookpagina wilt plaatsen. 

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!