Verkoop pakken en materialen

Share Button

Deze informatie geldt allen voor leden van ASK Johan Bult.

Je kan de bestellingen van karatematerialen per email plaatsen bij onze verkoopafdeling (Erna en Hilbert).

Bij de verkoopafdeling kan je de volgende karatematerialen bestellen:
– Karatepakken
– Banden
– Beschermingsmiddelen; Toque (voor mannen), borstprotectie (voor vrouwen), vuistjes, bitjes (gebitsbescherming), schoentjes (wreef bescherming) etc.
– De Dan graad houders kunnen een zwarte band van het materiaal; katoen, satijn of natuurzijde bestellen. Bij elke stof is het mogelijk om aan beide uiteinde van de band tekst in het Nederlands of in het Japans te laten borduren. Aan het borduren zit wel een meerprijs vast, dat bovenop de prijs van de zwarte band naar keuze komt.

Voordat je een bestelling plaatst, kan je op de site van Kaiten (onze leverancier) eerst kijken wat je precies wilt bestellen. Als je daarna via de verkoopafdeling van ASK besteld, betaal je niet de prijzen die op de Kaiten site zijn vermeld, maar een lagere prijs. Via ASK zijn de prijzen lager omdat wij als vereniging korting krijgen. Stuur een mail naar verkoop@askjohanbult.nl en vraag naar de speciale prijs.

Bestelling plaatsen

Als je eenmaal weet wat je precies wilt bestellen, kan je de bestelling plaatsen door een email te sturen naar: verkoop@askjohanbult.nl

Verloop van uw bestelling

Erna of Hilbert zal uw bestelling in behandeling nemen, u informeren over de totale kosten van uw bestelling en (indien mogelijk) u informeren over de levertijd. Uiteindelijk zal Erna uw bestelling in onze Dojo aan jou afgeven.

Share Button