ask-clubkampioenschappen 2015

ASK Clubkampioenschappen 2015

Share Button

Wil jij een mooie ASK beker winnen tijdens de ASK Clubkampioenschappen? Onderaan deze pagina is het inschrijfformulier te downloaden

Vanaf dit jaar starten wij met een nieuw ASK Event: De ASK Clubkampioenschappen. Dit toernooi is alleen voor de ASK leden en wordt gewoon in onze eigen Dojo – in de Cocon gehouden.

Het toernooi zal plaatsvinden op zondag 21 juni 2015, en bestaat uit de onderdelen Kata en Kumite.

Wij zullen bij het samenstellen van de poules natuurlijk rekening houden met leeftijd en graad. Voor wat betreft het kumite onderdeel gaan de jeugd karateka’s (6 – 12 jaar) met een lagere graad alleen de Kihon ippon kumite doen (basis en statisch – vanuit stilstaand positie), waarbij de junioren vanaf groen en hoger,  de Jiyu ippon kumite (meer vrije en dynamischer) vorm gaan doen.

Alleen de Dan graden (zwarte banden) gaan de volledige vrije vecht vorm van het kumite (Jiyu kumite) uitvoeren.

Met andere woorden: iedere karateka kan zowel de kata’s als het kumite op zijn eigen niveau doen, waarbij wij uitgaan van wat iedere karateka moet kennen en kunnen volgens de ASK Exameneisen van zijn/haar huidige graad. Klik hier om naar de Exameneisen te gaan en deze te downloaden.

Per categorie (leeftijd, graad, onderdeel) kunnen de deelnemers (beker)prijzen winnen voor de 1e, 2e, en 3e plaatsen. Dus schrijf je snel in, doe je best tijdens dit leuke ASK toernooi en maak kans om een ASK Clubkampioenschap beker te winnen!

Graag willen wij dat iedere ASK lid die zondag 21 juni 2015 aan het toernooi kan deelnemen, zich ook inschrijft. Het wordt namelijk een hele leuke gezellige karate dag, voor zowel de deelnemers als voor de toeschouwers!

Promoot het ASK Clubkampioenschap bij vrienden, familie, kennissen en laat ze gezellig langs komen om bij het toernooi te komen kijken. Misschien worden zij dan wel nieuwsgierig of karate iets voor hen is. Zij kunnen dan daarna altijd 2 lessen gratis mee trainen.

De deadline van inschrijven is op 22 mei 2015

                                      Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden.
Print het formulier uit, vul hem in, en neem het de eerstvolgende les mee naar de Dojo.
Je mag het ingevulde inschrijfformulier ook inscannen en per mail sturen naar info@askjohanbult.nl Op het moment dat de poules gemaakt zijn, worden deze samen met alle benodigde informatie ruim op tijd naar jullie gecommuniceerd.

                                                                        Vrijwilligers
Voor dit toernooi hebben wij vrijwilligers nodig om het toernooi te kunnen organiseren. Wij hebben sowieso behoefte aan mensen die ons tijdens het toernooi helpen met het schrijven van de behaalde punten.  Ook voor andere zaken bij dit toernooi hebben we jullie hulp nodig! Wil je ons helpen met schrijven of met iets anders? Neem dan contact op met onze secretaris, Maikel Stam: info@askjohanbult.nl

 

donderdag 30-04-2105

Share Button


There are no comments

Add yours

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.