20171110_193203

Stimuleringstoernooi


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 16 oktober 2015 tot en met 26 april 2019. De eerstvolgende keer is op 19 oktober 2018 19:00


Share Button

Bij ASK kan je vier keer per jaar meedoen aan een stimuleringstoernooi. Bij dit interne toernooi doe je wedstrijden tegen je clubgenoten. Je loopt dan alle twee een kata en drie scheidsrechters zullen dan beoordelen wie van de twee deelnemers beter was. Ze laten dit zien door een rode of blauwe vlag in de lucht te steken. De deelnemer met de meeste vlaggen van zijn of haar kleur heeft gewonnen.

De deelnemer die wint krijgt 3 punten, de deelnemer die niet wint krijgt 1 punt. Voor een deelname aan een stimuleringstoernooi krijgt de deelnemer ook een 1 punt. De punten tellen door over meerdere stimuleringstoernooien. Als een deelnemer de grens van 40 punten of een meervoud van 40 punten overschrijdt dan krijgt de deelnemer hiervoor een mooi aandenken. Door hier te klikken kan je de actuele puntenlijst zien. Als je hier klikt kan je de uitgebreide omschrijving over de puntentelling  lezen.

Een van de vier stimuleringstoernooien  zijn de clubkampioenschappen. Die houden we aan het einde van het seizoen. Je loopt dan niet alleen kata, je loopt ook kumite partijen. Je kan bij de clubkampioenschappen dan twee keer zoveel punten te halen. Bij de clubkampioenschappen wordt ook de clubkampioen bepaald. De jeugdige deelnemer die over een seizoen de meeste punten bij elkaar gewonnen heeft wordt tot clubkampioen gehuldigd.

 

Share Button


There are no comments

Add yours

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.