IMG_0500

2016 ASK Clubkampioenschappen 10 juli

Share Button

Kneuzingen, zweet en tranen!

Zondag 10 juli hebben we voor de tweede keer de clubkampioenschappen van ASK Johan Bult gehouden. Veel leden deden mee, van 7 tot en met 48 jaar en van wit tot en met zwarte band. Er is door iedereen hard gewerkt en het was een gezellige dag waar iedereen tevreden op terug kan kijken.

Er waren twee categorieën: kata en kumite, waarbij er bij het kumite een verdeling was tussen kihon ipon kumite (basis vechten) en jiyu kumite (vrij vechten) afhankelijk van het niveau. Iedereen moest aan beide onderdelen mee doen en zo punten scoren. Aan het einde werden de punten van beide categorieën bij elkaar opgeteld om de winnaars van de poeltjes te bepalen. Er waren vier poeltjes en per poeltje was er een top drie voor het onderdeel kata en een top drie voor het onderdeel kumite. Er waren dus veel prijzen te verdelen.

Daar bovenop was er nog een bijzondere prijs uit te delen aan de winnaar en tegelijk talent van het jaar. We hebben de punten van de clubkampioenschappen opgeteld bij de punten van alle stimuleringstoernooien van het afgelopen seizoen ’15-’16. We hebben het jeugdlid met de meeste punten van het seizoen de grote gouden beker gegeven. Dit jaar was dat Yinka, Yinka gefeliciteerd! We hopen op deze manier iedereen te stimuleren om ook zoveel mogelijk stimuleringstoernooien bij te wonen.

We willen iedereen die een prijs of prijzen heeft gewonnen van harte feliciteren en iedereen aanmoedigen om volgend seizoen weer hard te trainen.

Behalve veel enthousiaste, blije, bezwete en gespannen deelnemers was er ook een deelnemer die een vervelende blessure opliep door tegen een elleboog aan te schoppen. Hanneke kreeg snel een dikke bult op haar voet, die werd zo groot dat ze maar even naar de huisartsenpost is gebracht. Gelukkig bleek er niks gebroken en loopt Hanneke nu al een stuk minder mank.

Zo kijk je er weken naar uit en zo is het alweer achter de rug. Gelukkig hebben we de foto’s nog: 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
Share Button


There are no comments

Add yours

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.