20150612_205235

2015 Kyu Examens Juni

Share Button

Het was weer een mooie avond voor onze examenkandidaten. Gelukkig was het dit keer niet zo vreselijk warm in de Dojo, daar het voorgaande jaren weleens erger is geweest.

Rond 18.30 uur ging de eerste groep examenkandidaten van start. De eerste groep kandidaten bestond uit witte, gele en oranje banden. Na het laatste onderdeel konden alle examenkandidaten even zitten en schreven de examinatoren hun laatste beoordelingen op het papier. Na een kleine kritische noot van Sensei Johan, kondigde hij al gauw aan dat iedereen was geslaagd. Sensei Johan benadrukte daarbij dat alle karateka’s voor hun volgende band, veel harder en vaker moet gaan trainen.

Rond 19.30 uur ging het examen van start van de 2e groep: de groene, blauwe en bruine banden. Ook zij moesten hard werken, en vanwege hun hogere graad was het examen voor hen een stuk zwaarder. Helemaal voor de blauwe en bruin band dragers. Na ongeveer 45 minuten zweten zat het examen er ook voor hen op. Na het afronden van de beoordelingen, deed Sensei Johan wederom een korte toespraak. Ook bij de 2e groep benadrukte hij dat hoe hoger de karateka komt, des te vaker, intensiever en harder diegene moet trainen om later weer een niveau hoger te kunnen komen. Maar uiteindelijk was het hoge woord eruit: ook van deze groep was iedereen geslaagd.

Namens het bestuur en de trainers van ASK Johan Bult:

Iedereen die vanavond geslaagd is, van harte Gefeliciteerd met jullie nieuwe band/ graad! Hartstikke mooie prestatie!

 Hieronder vinden jullie een foto impressie van de Kyu Examens 2015

2015 Kyu Examens Juni

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

 

Vrijdag 12 juni 2015

Share Button


There are no comments

Add yours

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.